Om Softub

Softub Inc. Grundades av Tom Thornbury 26 år sedan i Los Angeles, Kalifornien. 2 fabriker, en i Kalifornien och en i Boston, tillverkar dessa unika Softub spabad. Ett globalt distributionsnätverk säkerställer inte bara tillgången till Softub på alla kontinenter utan den ger dig tillgången till god service vart du än befinner dig. Som exempel i Europa, så finns det en distributör i varje land som levererar Softub till kvalificerade återförsäljare.

Softub's internationella marknadscenter ligger i Zürich och ger alla länder utom USA och Kanada support i tekniska och marknadsföringsfrågor. Genom att fokusera sig på sina kunder har Softub lyckats växa till marknadsledande på flertalet marknader.

Softub följer redan alla gällande energiregleringar och standarder vilket ger Softub många fördelar mot sina konkurrenter och Softub är helt i särklass mot alla konkurrenter gällande energibesparande och miljövänlighet. Softub gör även allt man kan för att göra inköp och användandet av din Softub så ekonomisk som möjligt är.

8 Anledningar

Softub spabad står för personligt, miljövänlighet och maximal flexibilitet - ett sätt att lugna ner sig och koppla av från vardagens stressiga miljö.

Installation

Lätt att transportera, en baggis att installera – Du kan få upp din oas för ditt välbefinnande på nolltid.

Kunders åsikter

Fråga bara en av de fler än 500 stolta, lyckliga Softub ägarna i Sverige eller en av de mer än 100,000 Softub fans över hela världen!

Galleri

Klicka här för flera avslappnande Softub bilder.

Videos

Klicka här för att se några av våra Softub filmer.